top of page

Kjøpsbetingelser
Generelt

Disse angitte vilkår regulerer kundens bruk av varer og tjenester levert av selger, heretter kalt selger. Disse vilkårene gjelder for alt salg fra selger så lenge ikke annet er skriftlig avtalt partene i mellom.

 

Priser 

Prisene er oppgitt i NOK og inkluderer mva, dersom ikke annet er angitt.

Siden oppdateres jevnlig hvilket garanterer at prisene alltid er aktuelle. Selger reserverer seg for eventuelle feil som kan oppstå på grunn av tekniske feil.  

Dersom det skulle skje at det er feil pris på et produkt, forbeholder vi oss retten til å avslå handelen. Vi vil da kontakte deg og forklare situasjonen, du vil kunne velge mellom å slette ordren eller få varene til korrekt pris.

Forsendelse

All leveranse skjer med Posten. Det er kjøperens ansvar å sørge for at den adressen som blir oppgitt ved bestillingen er korrekt. Leveringstiden er normalt 1–5 arbeidsdager (hverdager), avhengig av hvilken tid på døgnet bestillingen gjøres, og om varene er på lager. Kunde vil få beskjed når varene er utsendt.

 

Bytterett

Du har 30 dager angrerett på varen(e) du kjøper hos oss. Det eneste vi setter som krav er at varen(e) leveres tilbake til oss i originalemballasje, ubrukt og i samme stand som når den ble sendt fra oss. 

Merk at salgsvarer byttes ikke.

Kunden må selv betale frakten tilbake til oss.

Vare skadet under transport
Dette skjer svært sjelden da vi har gode pakkerutiner.
Er det synlige skader på emballasjen og varen er skadet ved mottak skal du sammen med person som utleverer varen fylle ut et skademeldingsskjema. Utleveringssted skal deretter returnere varene til oss sammen med kopi av skjemaet, ved mottak av varene sender vi deg ny leveranse.

Mangler eller feil på levering, som ikke vises før pakken åpnes.

Husk sjekk alltid alle varer når du har kommet hjem, skulle du finne skadede varer må du kontakte oss med én gang og senest innen 24 timer etter du mottok varen/e.

Mangler du noe i din levering eller er noe ødelagt (skadet under transport), må du melde dette til oss så snart som mulig og helst samme dag du mottar varen/e. 

Send en e-post direkte til post@ireneharvik.no

Vi vil finne ut hva som har skjedd og rette opp eventuelle feil.

Kundens plikter

Den som er registrert som kunde (18 år aldersgrense) hos selger, er ansvarlig for betaling av de ytelser selger eller selgers samarbeidspartnere leverer i henhold til nærværende vilkår. Ansvaret omfatter også andres bruk av kundens tilgang, herunder uvedkommendes bruk, så fremt det ikke kan påvises at uvedkommendes bruk er muliggjort gjennom uaktsomhet fra selgers side.

Taushetplikt

Alle kundeopplysninger håndteres med stor diskresjon og kommer under ingen vilkår til å spres videre til utenforstående.

God handel !

header i photoshop3.png
bottom of page